Over Ons

Als groothandel in natuurvoeding en natuurlijke verzorgingsproducten geloven wij in de werking van de natuurproducten die wij verkopen. Sinds mensenheugenis maakt de mens al gebruik van gezonde gewassen en natuurlijk producten. De natuur heeft veel meer te bieden dan wij nu gebruiken. Wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe gezonde producten om aan uw assortiment toe te voegen.

U heeft behoefte aan een groothandel die levert wat u nodig heeft en vooral wanneer u het nodig heeft. Een groothandel die uw zorgen tot aan de deur van uw winkel wegneemt. Wij zijn zo’n groothandel. Uw orders worden nauwkeurig verzameld, netjes verpakt en op tijd bij u geleverd. Natuurlijk volgens de strenge SKAL kwaliteitseisen.

U geeft ons het volste vertrouwen door uw producten bij ons te bestellen. Wij zorgen er graag voor uw orders op tijd, compleet en onbeschadigd te bezorgen.

Werkwijze

Groot assortiment producten

Met meer dan 320 verschillende gezonde en/of biologische producten is ons logistiek traject overzichtelijk gebleven.

U kunt bij ons een keuze maken uit diverse producten met een basis die zijn oorsprong vindt in industriële hennep. We produceren en importeren diverse oliën, pasta’s, elixers of zelfs zalf waar delen van de hennepplant in is verwerkt.

Vaste klanten

Vaste klanten kunnen bestellen en de betaling van de factuur binnen 14 dagen voldoen. Op het moment dat de bestelling wordt gedaan start direct het verwerkingstraject. Zoals u van een moderne organisatie mag verwachten is voor Smart & Zo een levering binnen 24 uur de standaard.

Wij versturen 5 dagen per week. Indien u voor 12 uur een bestelling plaatst, worden uw producten dezelfde dag nog verzonden via PostNL.

Foutloze leveringen

Uw bestelling wordt verzameld per productsoort. Dit gaat geheel volgens de daarvoor geldende SKAL voorschriften. Deze werkwijze zorgt voor gecertificeerde uitlevering van onze biologische producten. Uiteraard is een foutloze verzameling van de door u bestelde producten prioriteit. Breekbare producten worden beschermd ingepakt, zodat het risico op breuk zoveel mogelijk wordt beperkt.

Eerste keer bestellen

Bij een eerste bestelling hanteren we een iets andere werkwijze dan gebruikelijk. Na ontvangst van uw bestelling sturen wij u een pro-forma factuur. Na ontvangst van de betaling verwerken wij uw bestelling. Wij nemen indien noodzakelijk contact met u op over eventuele naleveringen, vragen over bestellingen of met tips over interessante inkoopacties.

SKAL gecertificeerd

Het voeren van een biologische certificering stelt ons in staat om onderscheidend te zijn als CBD groothandel. Wij zijn SKAL gecertificeerd, dit label zorgt voor zekerheid bij onze wederverkopers. Zekerheid dat we door strenge controles op gebruikte grondstoffen en productiemethoden voldoen aan de zwaarst mogelijke eisen.

U kunt bij ons een keuze maken uit diverse producten met een basis die zijn oorsprong vindt in industriële hennep. We produceren en importeren veel verschillende oliën, pasta’s, elixers of zelfs zalf waar delen van de hennepplant in is verwerkt. Een van de bestanddelen waar wij veel vertrouwen in hebben is CBD, een cannabinoïde die van nature in hennep voorkomt.

Copyright © Smart & Zo B.V. Alle rechten voorbehouden.